20. února 2012

20.02.2012 Doc Hudson


Mišák už nějakou dobu mluvil o tom, jak moc by chtěl doktora Hudsona (kdo nezná, viz. pixarovský film Auta). Těžko se mu vysvětlovalo, že autíčka z prvního filmu se teď už neprodávají a že teď to je všude samej Bernouli a Profesor Zweitakt. Ale pak mě napadlo prošmejdit eBay a tam bylo Hudsonů Hornetů nepočítaně. Dokonce ani nic extra drahýho - i s mezinárodní dopravou. Tak jsem objednala, zaplatila a vyčkávala. Dorazil dneska v poledne, když Mišák spal. Mimochodem, dopoledne jsme - nic netuše - stylově dokoukali právě první Auta. A protože byl lumpík jeden dneska zrovna docela i hodnej, tak když dojedl komplet celou večeři (což se normálně moc nevidí), dostal svého Doc Hudsona.
A nevěřili byste, jakou neskutečnou radost z něj měl. Dokonce se nám oběma s Koalixem dostalo formálního poděkování s podáním ruky (:D). Musel se jít pochlubit dědovi a babičce. Autíčko se muselo koukat, jak si Mišák čistí zuby, jak se koupe a dokonce i jak dělá bobek. Chtěl ho do postele, ale nakonec jsme ho ukecali na stoleček u postele. Prostě mega-úspěch. :)

4 komentáře:

  1. ááá, takováhle krystalická radost je nejlepší :) eBay rulez!

    OdpovědětVymazat
  2. Update: V noci za mnou přišel v 4:18, že se mu doktor ztratil. Načež se teda na můj přímý dotaz přiznal, že ho měl u sebe. Tak jsem ho našla zapadlýho za postelí. A zbytek noci už si ho poctivě držel v ruce... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Co dodat? Zářící dětská očka .....

    OdpovědětVymazat