18. května 2014

18.5.2014 More cooking experiments

Dnes jsem se víkendového vaření pro změnu chopila já (obvykle nám vaří Koalix, fakt mu to jde líp). Vymyslela jsem si polentové hranolky a když už jsem hodlala péct něco v troubě, dala jsem rovnou i maso (kuřecí s pečeným česnekem a zeleninou). Polentové hranolky mě naprosto nadchly, k těm se rozhodně ještě vrátím, maso bylo teda kapánek sušší (příště to chce asi to hovězí, ať to má šťávu) a pečený česnek byl sice vynikající, ale zamořil jak kuchyň, tak trávící soustavu (vracel se mi ještě večer), že se obávám, že do toho už nepůjdu. Uvidíme, co vyzkouším příště... :)

2 komentáře:

  1. Tyjo, tak zrovna pečenej česnek je náš favorit (a nic nám nedělá ani s bytem, ani s trávením :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi odvážná experimentátorka !

    OdpovědětVymazat