26. prosince 2013

26.12.2013 Aquarium food

Letos opět (už podruhé) na Štěpána oběd v Aquariu. Na obrázku je grilovaný filet z candáta s hráškovým pyré, omáčka z loupaných rajčat a bramborové soufflé. Mňam!
A pak už jsme s plnými břichy rovnou z Aquárka svištěli (po čase zase autem) do Zlína. Tam třetí vánoce. :)

3 komentáře:

  1. rajcata s hraskem ti nevim, nevim, trosku se mi to tluce (unsure)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně ani ne... dala bych si, klidně :)

      auto schvaluju! :)

      Vymazat
    2. Bylo to každopádně výborný - už jsem se naučila jim v Aquariu důvěřovat - i ty nejdivnější jídla podle názvu tam chutnaj výtečně! :)

      Vymazat