19. září 2014

19.9.2014 Pumpkin season

Samozřejmě jsem neodolala sezónnímu nátlaku a koupila si Hokkaidó dýni - pamatovala jsem si, jak Matesovi minulý rok dýně děsně jela a já se zase těšila na dýňovou polívku. Tentokrát jsem dělala z dýně pečené v troubě (i s pečeným česnekem), jen 1/4 jsem rozkrájela na kostky a nechala na těstoviny. Polívka mě nadchla (byť toho česneku v ní bylo až moc) - Matese nikoliv. Ovšem nenadchly ho ani ty těstoviny, se kterýma jsem si dost věřila - jen z nich dost otráveně povybíral hrášek. No, že já se na to domácí vaření neto, víte co...

2 komentáře:

  1. ... ale co, příště bude líp ;-)

    OdpovědětSmazat
  2. Víme :D taky mám hokkaido v lednici a nechce se mi do ní... dnešní oběd sestával ze suchých uvařených těstovin s hráškem z mrazáku a kuřecím od včerejška, práce nulová, špinivost minimální, odezva vděčná... :D

    OdpovědětSmazat