3. listopadu 2013

3.11.2013 Reading again

Dlouho, předlouho jsem nečetla. Od června jsem byla paralyzovaná čtenářským zážitkem od Jojo Moyes: Me Before You, několikrát jsem se k ní vrátíla a prostě jsem nebyla schopná rozečíst cokoliv jinýho. Poslední dobou už mi ale čtení začínalo chybět, tak když se mi při jedné rodičovské pauze (= děti v postelích) nechtělo sedět u počítače, zkusila jsem Kindle. A buď dozrál čas nebo jsem měla vyjímečně šťastnou ruku, ale The Fault In Our Stars od Johna Greena jsem chytla a nepustila. Dokonce i hodinu spaní jsem si v noci kvůli tomuhle příběhu odpustila. A nelitovala, ani trochu...
Mimochodem jsem tímto splnila svůj Goodreads čtenářský závazek, příští rok si zkusím dát cíle zase o kousek vyšší. :)

3 komentáře:

  1. Já měla strach si tam letos něco dávat, a prosím, už jsem na třicítce a ještě doufám tak pětičku přihodím :) btw díky za tuhle fotku, L. tvrdí, že jsem jediný člověk, koho zná, že má ještě funkční Kindle 3... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, třicet knížek, dobrý! Já mám hroznej problém s pauzama, nějak nejsem schopná rozečíst něco novýho HNED po dočtení předchozí knížky. Nedejbože čtení víc knížek najednou... :)

      Ne, fakt nejsi jediná... Když mně přijde škoda pořizovat něco novýho, když tenhle pořád skvěle funguje... :D

      Vymazat
    2. No jo, já jsem na tohle prostě magor, stejně jako s Vánocema... :D já jsem zas nějak nesvá, když jich nemám rozečtených víc... trošku mě to na sobě i štve, ale co už, nenadělám s tím nic - zkoušela jsem mnohokrát.

      Přesně tak, taky jsem spokojená, až odejde, odejde, ale zatím slouží dobře... :)

      Vymazat