18. července 2014

18.7.2014 Summer pleasures

Už se to teplo nedalo ignorovat, už to prostě chtělo vodu. Tak jsme si s Matesem zašli na Flošnu, tentokrát jen ve dvou. Říkala jsem si, jak to bude oproti minulé návštěvě se dvěma dětma na starost daleko víc v pohodě... A světe div se, zase jsem (v duchu) brblala. Ona se totiž Matýskova hlavní zábava na koupališti sestává z jednoho oblíbeného místa v dětském brouzdališti/bazénku. Jsou tam dva schůdky a zábradlí a Matýska fakt bavilo celou dobu jen udělat dva kroky po schůdcích do vody, dva kroky zpátky nahoru, "skok" (krok :)) do bazénu, tři kroky ke schůdkám a tak furt dokola. Hodinu. Nedal se ukecat ani na výlet do velkýho bazénu, ani na dětskou skluzavku (sama jsem uznala, že je na ni stejně asi ještě docela malej), nikam. Jen ty svoje dva kroky tam, tři kroky zpátky. No tak jo, no... Takže to sice nebyl stres a hlídání dvou lumpů každýho jinde, ale zase to byla přece jen kapánek nuda. O tom, že bych si třeba zaplavala, nemohla být pochopitelně ani řeč.
Ale tak Mates spokojen, po bazénu si dal obligátní zmrzku a jeli jsme zase domů. (Mimochodem, na koupalištních dnech mě vždycky mrzí, že nemám z vody žádné fotky, ale když ono se to fakt nedá. Kromě toho, že je většina těch vodních hrátek nezachytitelná, tak si prostě prakticky nedovedu představit manipulaci se dvěma dětma a ještě přístrojem...)

4 komentáře:

  1. To by chtělo podvodní pouzdro, aby člověk neměl strach, že skončí ve vodě... Ale ono kromě toho, že tam moc fotit nejde, to ještě taky docela neradi vidí ostatní rodiče, jsme zjistili. Jinak ano, s batoletem v brouzdališti je fakt ukrutná nuda :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, ohlížet se ještě i na okolní rodiče, to mě ani nenapadlo, ale popravdě řečeno to chápu...
      Do podvodních pouzder zatím investovat nehodlám, holt musím ty vodní fotky oželet. :)

      Vymazat