5. července 2014

5.7.2014 Barbecue party

Je to hrozný. Tak běžný stereotyp, který najdete v každé druhé (letní) reklamě, v každé (letní) marketingové kampani. Grilování. V létě přece všichni grilujou. Kdo negriluje, jako by nebyl.
No, a teď si představte, že my jsme doma v životě negrilovali (občasné opejkání špekáčků nepočítám, podle mýho to není totéž :)) a nikdy jsme na žádným grilování ani nebyli. Až dodnes.
Někdy v koncem června mi přišlo pozvání na "malé grilování pro pár lidí", že mám přijet s celou rodinou. Tak jsme ve stanovený čas přijeli (včas a jako první, pochopitelně), během odpoledne snědli spoustu dobrýho jídla (ano, i steak z grilu) a pití (výborná domácí limonáda i ovocná bowle), trochu si posoušlajzovali (byť to teda se dvěma rozjívenýma dětma bylo docela složitý) a ještě v podvečer odfrčeli zase domů. Bylo to fajn, ale stejně mi malá soukromá návštěva sedí líp, přijde mi, že jsem si s paní hostitelkou nestihla vyměnit víc než dvě věty... :)

3 komentáře:

  1. Tak i grilovačka může být privátní, ale přiznám se, že mně to taky stačí jednou za dlouhou dobu...

    OdpovědětVymazat
  2. ja grilovacky miluju :)))) prijedte k nam nekdy!

    OdpovědětVymazat
  3. Grilovačka by mi ze své podstaty ani tolik nevadila, nejvíc mi stejně asi nesedí velké množství lidí. Fakt nejsem party-ovací osoba... :)

    OdpovědětVymazat